Για ποιο λόγο «Έργα Τέχνης»;
Ξυλόγλυπτα έργα τέχνης από την Αφοί Ελευθεριάδη

Κάθε έργο έχει την προσωπική σφραγίδα της εταιρείας μας. Παραλαμβάνοντας ένα έργο, γνωρίζετε ότι αυτό παρουσιάζει μια μοναδικότητα, αφού έχει παραχθεί προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές. Οι τεχνίτες μας, με μεράκι και υπευθυνότητα, σε συνδυασμό με την χειροποίητη επεξεργασία, σας παραδίδουν ένα ξυλόγλυπτο έργο αρίστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

 
Η Φιλοσοφία Εκτύπωση E-mail

Σύνθημα της εταιρείας μας είναι:

«Η ικανοποίηση του πελάτη είναι το βασικό μας μέλημα, ανεξαρτήτως κόστους. Τα έργα μας είναι έργα τέχνης και θέλουμε να μείνουν στους αιώνες»

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης δικαιούται μια σωστή και τίμια αντιμετώπιση και για αυτό το λόγο σαν φιλοσοφία έχουμε καθιερώσει ‘Την απόλυτη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του πελάτη με ποιοτικά και υψηλής παραδοσιακής σχεδίασης ξυλόγλυπτα έπιπλα. Κέντρο του ενδιαφέροντος αποτελεί ο πελάτης στον οποίο προσπαθούμε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν απόλυτα όλες τις ανάγκες του μιας και στον σχεδιασμό του προϊόντος συνεργαζόμαστε μαζί του’.

Σημειώνουμε πως συνεργαζόμαστε στον σχεδιασμό των προϊόντων με τους πελάτες μας, κάτι που δείχνει εκτός από την ευελιξία της επιχείρησης και το κέντρο ενδιαφέροντος που αποτελεί ο πελάτης για εμάς..

 
Copyright © 2008 Αρχή Η Εταιρία Έργα Τέχνης Η Φιλοσοφία Οι Άνθρωποι Επικοινωνία
Αφοί Ελευθεριάδη Ο.Ε. Είσοδος συνεργατών Φωτογραφίες