Για ποιο λόγο «Έργα Τέχνης»;
Ξυλόγλυπτα έργα τέχνης από την Αφοί Ελευθεριάδη

Κάθε έργο έχει την προσωπική σφραγίδα της εταιρείας μας. Παραλαμβάνοντας ένα έργο, γνωρίζετε ότι αυτό παρουσιάζει μια μοναδικότητα, αφού έχει παραχθεί προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές. Οι τεχνίτες μας, με μεράκι και υπευθυνότητα, σε συνδυασμό με την χειροποίητη επεξεργασία, σας παραδίδουν ένα ξυλόγλυπτο έργο αρίστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

 
Η Εταιρία Εκτύπωση E-mail

Ποιοί είμαστε;

Η Αφοί Ελευθεριάδη A.Ε. ιδρύθηκε το 1972. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, Γεώργιος και Λάζαρος Ελευθεριάδης, κατάφεραν με την πάροδο των ετών και με συστατικά το μεράκι, την δημιουργικότητα και τον σεβασμό στην ποιότητα, να την εξελίξουν σε μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρίες του κλάδου των ξυλόγλυπτων αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Φιλοσοφία και κουλτούρα

Η φιλοσοφία και η κουλτούρα της επιχείρησης είναι πελατοκεντρική. Η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας της είναι σχεδιασμένοι ώστε να προκύψουν ποιοτικά προϊόντα και έργα τέχνης προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών. Διαβάστε αναλυτικά τη φιλοσοφία μας.

Οι εγγυήσεις μας

Με κάθε παράδοση και τοποθέτηση των προϊόντων, εγγυούμαστε την ποιοτική κατασκευή τους και παρέχουμε εγγύηση εφ' όρου ζωής. Μάλιστα, σε περίπτωση που χρειαστούν εργασίες επισκευής, αυτές διεξάγονται από κλιμάκιο στο οποίο μετέχει και άτομο από τη διοίκηση παραγωγής της επιχείρησης, ως ένδειξη υπευθυνότητας με την οποία αντιμετωπίζονται οι πελάτες.

Οι άνθρωποι μας

Το έμψυχο υλικό της επιχειρήσης, προσηλωμένο στην φιλοσοφία και την κουλτούρα της, εργάζεται με στόχο να παραλάβετε ένα υψηλών προδιαγραφών έργο. Διαβάστε περισσότερα για τους ανθρώπους της Αφοι Ελευθεριάδη.

Σχέση με προμηθευτές:
Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση και Πολυετής Συνεργασία

Το πνεύμα συνεργασίας αυτό χαρακτηρίζει τη σχέση μας τους προμηθευτές και εξασφαλίζει αφενός τον εφοδιασμό υψηλής ποιότητας πρώτων υλών, και αφετέρου άμεση ανταπόκριση για διαρκή διαθεσιμότητα.

 
Copyright © 2008 Αρχή Η Εταιρία Έργα Τέχνης Η Φιλοσοφία Οι Άνθρωποι Επικοινωνία
Αφοί Ελευθεριάδη Ο.Ε. Είσοδος συνεργατών Φωτογραφίες